CILET JEMI

VELLEZERIT KOLA

Vëllezërit Kola shpk operon në tregun vendas që nga viti 2003. Qellimi kryesor i firmes është tregtimi i lëndëve drusore të importuara nga Mali i Zi, Bosnja, Austria, Sllovenia, Gjermania, etj. Tendenca e tyre është të jenë më pranë konsumatorit duke ofruar gjithçka që përfshihet në fushën e ndërtimit por gjithashtu për të përmbushur dhe nevojat e klientit privat duke ofruar mallra të një cilësie të lartë dhe të certifikuar. Kompania merret me tregetimin e lendeve drusore si: binare, derrase, betoforma, derrase dekorative, binare dekorativ, etj . Eshte distributor i firmes HASSLACHER NORICA TIMBER.

null

Eksperience

Prej vitit 2003 ne tregun vendas.
null

Transport i shpejte

Perhere prane klienteve me transport te garantuar.
null

Cilesi maksimale

Mallra të një cilësie të lartë dhe të certifikuar.
null

Shumellojshmeri

Lende drusore si: binare, derrase, betoforma etj.