CILET JEMI

VELLEZERIT KOLA

Kompania “Vellezerit Kola” merret me perpunim dhe tregetimin e lendeve drusore si: binare, derrase, betoforma, derrase dekorative, binare dekorativ, etj. Me nje eksperience 15 vjecare ne tregun vendas sjellim ne Shqiperi lende drusore nga Mali i Zi, Bosnja, Austria, Sllovenia, Gjermania, etj. Ne jemi distributor kryesor te firmes HASSLACHER NORICA TIMBER.

null

Eksperience

Prej vitit 2003 ne tregun vendas.
null

Profesionalizem

Staf profesional, i kualifikuar dhe i perkushtuar.
null

Transport i shpejte

Perhere prane klienteve me transport te garantuar.
null

Cilesi maksimale

Produkte cilesore dhe te certifikuara.

CFARE OFROJME

PRODUKTET TONA

null

BINARE

null

PANEL I PRESUAR OSB

null

BETOFORMA

null

DERRASE DEKORATIVE

null

BINARE DEKORATIV

PER NJE INVESTIM TE SIGURTE & ME VLERE 

Jeni duke kerkuar per nje kompani serioze ne fushen e tregtimit te lendeve drusore?

VELLEZERIT KOLA

Kontakto me Ne

Per me shume informacion mbi produktet tona na kontaktoni.